Efterskolerne tænder lys i vintermørket

Efterskolerne tænder lys i vintermørket

Juleklip på efterskolen

Ganske vist bliver der lige nu tænkt mest på julepynt, julelys, julemad og juleferie, men ordblindeefterskolerne skal nok gemme både hyggelys og godt humør til Efterskolernes Aften, onsdag d. 14. januar kl 18 - 21

På billedet lyser de yndige luciadrenge og -piger på Holte-Hus Efterskole op i mørket, og alle på skolen har travlt med at blive færdige til jul.

"Vi glæder os til jul - men vi glæder os også til at byde på kaffe og kage d. 14. januar", fortæller Jens Ferslev, viceforstanderen på Holte-Hus Efterskole. 

"Vi skal nok blive klar med lidt underholdning, men ellers er det jo meningen, at man går rundt og møder vores lærere, og får spurgt om de ting, man er usikker på ved et efterskoleophold. Vi er jo en skole med intensiv danskundervisning på meget små hold, og mange spørger som regel ind til muligheden for at få folkeskolens afgangsprøve. Det er selvfølgelig noget vi tilbyder alle. Og så håber vi også, at mange simpelthen bare siger 'orv, her vil jeg da gerne bo', når de har været turen her forbi."

Holte-Hus Efterskole ligger tæt på København. Du kan finde alle de andre efterskoler på vores danmarkskort lige her.

God jul - og vel mødt d. 14. januar.

 

 

Udgivet den 18.12.2014